פסטה פנה ריגטה (צינורות) ברוטב שמנת בטטה וערמונים עשיר

פסטה פנה ריגטה(צינורות)ברוטב שמנת בטטה וערמונים עשיר:
לבשל חבילת פסטה פנה ריגטה לסנן,
להכין רוטב:
לבשל 4 בטטות קטנות(500 ג״ר)עם כמה ענפי תימין ומקל קינמון עד רכות לסנן וליבש 2 דקות על האש(להוציא את הקינמון והתימין),
להכין פירה,
להעביר למחבת סוטז להוסיף 2 חבילות ערמונים בוואקום(200 ג״ר)קצוצים דק כף וחצי עלי תימין 1 וחצי שמנת מתוקה פלפל שחור גרוס ומלח הימלייה לפי הטעם כוס מים,
לערבב ולבשל על אש קטנה עד התחלת רתיחה,
להוסיף את הפסטה לערבב 3 דקות ובתאבון.

 פסטה פנה ריגטה ברוטב שמנת בטטה וערמונים

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
רישום המלצה חדשה