תפוא אדומים(פפריקה) מתובלים פיקנטי עם בצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן

תפוא אדומים(פפריקה)מתובלים פיקנטי עם בצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן:
לבשל 1 ק״ג תפו״א בקוביות של 2 ס״מ עם כפית אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים)(יצור עצמי)עד רכות לסנן,
לקרמל 4 בצלים חתוכים דק,
להוסיף 2 כפות פפריקה כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים)(יצור עצמי)מעט צילי יבש גרוס(אם מיועד לילדים ללא הצילי)חצי כפית פלפל שחור גרוס כפית מלח הימלייה,
לטגן בבצלים לפתיחת טעמים 3 דקות,
להוסיף 3/4 כוס מים לבשל על אש קטנה 5 דקות,
להוסיף את תפו״א לערבב על אש קטנה 6 דקות ובתאבון.

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בחול
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ