סלט אבוקדו עם חציל על האש טבעוני ללא גלוטן

סלט אבוקדו עם חציל על האש טבעוני ללא גלוטן:
לשרוף על האש 2 חצילים קטנים לקצוץ את הפנים דק(אפשר להשתמש מחציל על האש מצנצנת(5 כפות) הם באיכות מעולה והכריים נשארים נקיים)
לחתוך לקוביות קטנות של חצי ס״מ 2 אבוקדו הס,
להכניס לקערת ערבוב להוסיף את החציל לערבב לתערובת אחידה,
להוסיץ מיץ מלימון בינוני פלפל שחור גרוס ומלח הימלייה לפי הטעם,
לערבב לתערובת אחידה להכניס למקרר לשעתיים לספיגת טעמים לערבב ובתאבון.

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בחול
רישום המלצה חדשה
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ