תבשיל חמין חיטה וגריסי פנינה בקדירה פיקנטי טבעוני

תבשיל חמין חיטה וגריסי פנינה בקדירה פיקנטי טבעוני:
להשרות ל 4 שעות 250 ג״ר חיטה ו 250 ג״ר גריסי פנינה לשטוף ולסנן,
לקרמל 4 בצלים להוסיף כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים)(יצור עצמי)חצי כפית פלפל שחור גרוס כף שטוחה מלח הימלייה 3 כפות פפריקה 4 כפות סילן טבעי רבע כפית צילי יבש גרוס(אם מיועד לילדים ללא הצילי),
לטגן בבצלים 3 דקות לפתיחת טעמים,
להעביר לסיר(חשמלי)בישול איטי(3.5 ליטר),
להוסיף את תערובת החיטה הגריסים וצרור קליפות בצלים יבשות קשורות(עוזר לקבלת צבע),
להוסיף מים רותחים 3 ס״מ מעל התערובת,
להפעיל את הסיר על חום גבוה עד רתיחה של שעה,
להעביר לחום נמוך לבשל כל הלילה ובתאבון.
(לבדוק שתמיד ישארו מעט נוזלים)

 

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

רישום עסקים לאתר
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול