עוגות ווניל פצפוצי שוקולד ושוקולד בשני מרכיבים עם פרות יבשים לטו בשבט

עוגות ווניל פצפוצי שוקולד ושוקולד בשני מרכיבים עם פרות יבשים לט"ו בשבט,להפשיר 2 קופסאות גלידה(650 ג"ר)1 בטעם ווניל פצפוצי שוקולד ו1 בטעם שוקולד בקערות ערבוב שונות,להוסיף לכל קערה 450 ג"ר קמח תופח 100 ג"ר משמש יבש חתוך לארבע 100 ג"ר פפאייה יבשה חתוכה בעובי חצי ס"מ ו100 ג"ר תות שדה יבש,לערבב כל קערה לתערובת אחידה,לקחת 2 תבניות אינגליש קייק גדולות (של לחם לא חד פעמי)לצפות בנייר אפייה מרוסס במעט שמן לתבנית אחת להכניס את קערת הווניל ולשנייה את קערת השוקולד,להדק ולישר עם יד רטובה,להכניס לתנור חם על 180 מעלות לכ45 דקות לבדוק כמה דקות לפני עם קיסם יוצא יבש! אז מוכן לקרר ובתאבון.(עוגה בשני מרכיבים עם תוספת לט"ו בשבט)

 

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה
רישום עסקים לאתר