גחנון פיקנטי עם בצל מקורמל וביצים חומות

גחנון פיקנטי עם בצל מקורמל וביצים חומות:
לקחת סיר לגחנון בקוטר 20 גובה 12 להניח בתחתית 2 מיני פיתות ואו פיתה רגילה לספיגת שומנים,
להניח מעל נייר אפייה שיצפה גם את הדפנות,
לקחת 4 גחנונים(אצלי היו 22ס״מ)לחתוך לחצי להניח על נייר האפייה,
לקחת 3 בצלים מקורמלים להוסיף סחוג לפי הטעם למרוח מעל הגחנונים,
להניח מעל נייר אפייה שמעליו 4 ביצים,
לסגור את הסיר להכניס לתנור חם על 200 מעלות לאפות שעה ורבע,
להוריד את החום ל100 מעלות לאפות לילה ובתאבון.
(התוספת של הבצל המקורמל והסחוג יוצרים חוייה מעודנת ומיוחדת)

 

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בחול
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ