בטטה סגולה עם ערמונים ובצל מקורמל פיקנטי טבעוני ללא גלוטן

בטטה סגולה עם ערמונים ובצל מקורמל פיקנטי טבעוני ללא גלוטן:
לקלף 4 בטטות סגולותֿ(750 ג״ר)ולחתוך לטבעות של 3 ס״מ,
לבשל עד רכות לסנן וליבש על אש קטנה 3 דקות,
לקחת 4 בצלים מקורמלים להוסיף כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים)חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלייה לטגן בבצלים 3 דקות לפתיחת טעמים,
להוסיף 2 חבילות ערמונים(200 ג״ר)חתוכים לחצי לטגן בתערובת 3 דקות,
להוסיף חצי כוס מים לבשל על אש קטנה 6 דקות,
להוסיף את הבטטות לערבב על אש קטנה 6 דקות ובתאבון.

 

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר