עציץ מבגט להגשת ירקות למטבלים ולנשנוש

עציץ מבגט להגשת ירקות למטבלים ולנשנוש,
לקחת מלפפונים גזרים פלפלים וסלרי(ומה שאוהבים)לחתוך למקלות באורך 8 ס״מ,
לקחת בגטים לחתוך באורך 25 ס״מ לחתוך באמצע באלכסון(מ10 ס״מ ל15 ס״מ),
לרוקן 2/3 עומק להכניס לתנור חם על 75 מעלות ל10 דקות,
למלא בכל ״עציץ״תערובת מקלות מהירקות להגיש ובתאבון.

 

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
רישום המלצה חדשה