עוגיות שכיף לאכול עם תה

עוגיות  שכיף לאכול עם תהמצרכים:
200 גרם קמח
80 גרם סוכר
2 חלמונים 
1 ביצה 
כף ברנדי או סגנון דומה
חצי כפית סודה לשתיה
 
120 גרם תוספות שאוהבים - מעורב
לדוגמא:
אגוזי בונדוק
שקדים
מרמלדות
משמשים חתוכים לקוביות
 
אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים במיקסר עם מערבל K
עד שנהיה גוש אחד - דביק 
במידה ולא דביק יש להוסיף כפית מים
 
לחלק ל שני חלקים 
לפזר קמח על משטח העבודה ובעזרתו ליצור שני גלילים ולהניח על תבנית עם נייר פרגמנט
לאפות בחום של 200 מעלות  כ 10 עד 15 דקות
רק עד שהחלק החיצוני זהוב יפה
מוציאים ומצננים לחלוטין
פורסים דק דק
מסדרים על תבנית אפיה ואופים שוב  בחום נמך של 120 מעלות בערך שעה
העוגיות  מוכנות כשאר הן קשות למגע
 
מאחסנים בכלי סגור 
 

נטעים                                                                                 
סטודיו כשר לעיצוב עוגות חתונה וארועים
www.nettaim.net
046560919 או 0545398228