מרציפן 2.0

רכיבים
כ- 200 גרם מרציפן- מסוג/צבע אחד או משילוב של מספר צבעים וטעמים. אנחנו השתמשנו במרציפן שקדים לבן ובמרציפן פיסטוק ירקרק. אפשר לקנות אותו בחנויות.
4 כפות חמאת לוז-קשיו
2 כפות מייפל אמיתי
2 כפות שמן קוקוס או חמאת קקאו מומסים

 

אופן ההכנה
מקררים את המרציפן טוב במקרר בקערה פתוחה.
מרדדים את המרציפן בעזרת מערוך לעובי של 2-3 מ"מ וחותכים 3 מלבנים בגודל אחיד של בערך 20X10 ס"מ. מומלץ לרדד על נייר אפייה. מניחים על תבנית שטוחה ומכניסים למקרר לחצי שעה לפחות. (את העודפים מגלגלים לכדורים ומגישים בנפרד)
מערבבים את חמאת הלוז-קשיו עם המייפל ושמן הקוקוס/חמאת הקקאו לתערובת אחידה.
מוציאים את המרציפן מהמקרר, מורחים שני מלבנים בשכבה אחידה של הקרם (הוא מתקשה על המרציפן תוך כדי המריחה). את עודפי הקרם (אם נשאר) מכניסים למקרר ואפשר ללקק אחר כך עם כפית)
מניחים מלבן מרוח אחד על גבי השני וסוגרים מלמעלה עם המלבן האחרון שאינו מרוח בקרם. לוחצים קלות ומחזירים הכל למקרר לחצי שעה נוספת.
מוציאים. חותכים למשולשים/מלבנים/ או כל צורה אחרת בעזרת סכין חדה ומסדרים על צלחת הגשה.
שומרים במקרר.

 

למקור המתכון- מרציפן 2.0- קקאו טבעי

 

https://www.cacaotv.co.il

באתר תוכלו למצוא חנות מקוונת הכוללת מוצרים רבים טריים ואיכותיים, מתכונים נוספים ומידע כללי