פשטידת פצפוצי אורז

פשטידת פצפוצי אורזמצרכים (8 מאפינס):

בצל בינוני קצוץ

2 ביצים

2 כוסות אורז תפוח (פצפוצי אורז)

רבע כוס גבינת פרמז'ן או בולגרית מפוררת 

250 גרם גבינת קוטג'

כפית שטוחה מלח

קמצוץ פלפל שחור

 

אפשרויות גיוון:

זיתים ירוקים קצוצים, גרגירי תירס, פטריות קצוצות מטוגנות

*** אפשר לשלב. מומלץ לשים סה"כ כמות של 3/4 כוס

 

לפיזור מעל:

שליש כוס גבינה צהובה מגורדת

 

אופן הכנה:

מחממים במחבת קטנה כף שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. 

 

שמים את הבצל המטוגן לקערה ומערבבים יחד עם כל החומרים עד לתערובת אחידה.

 

יוצקים את הבלילה לתבנית מאפינס משומנת, מפזרים מעל גבינה צהובה מגורדת ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 22-25 דקות, עד להזהבה.

 

בתיאבון!

 

מתכון מאת "פשטידת פצפוצי אורז - מתכונים ב 10 דקות"

 

 

למתכונים נוספים לחצו כאן >>>