מתכון עוף בשום ועשבי תיבול

עוף ועשבי תיבול עם תפוחי אדמה בתנור ברוטב שוםעוף ועשבי תיבול עם תפוחי אדמה בתנור ברוטב שום

 

מצרכים:

8 חתיכות עוף (שוקיים, ירכיים, כנפיים וכו')

3 תפוחי אדמה בינוניים קלופים חתוכים לפלחים

 

תיבול:

4 כפות שמן זית/קנולה

4 שיני שום כתושות

שליש כפית כורכום

כף אבקת מרק (מומלץ להשתמש באבקת מרק בשרית)

כפית פטרוזיליה או כוסברה מיובשת (מומלץ לשלב)

מעט מלח ופלפל שחור

 

אופן הכנה:

מערבבים את כל חומרי התיבול בקערית קטנה ומתבלים את חלקי העוף ותפוחי האדמה.

 

מניחים את העוף ותפוחי האדמה בתבנית ענקית ומכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות במשך שעה וחצי (אין צורך לכסות).

 

 

בתיאבון!

 

מתכון מאת "מתכונים ב 10 דקות"

________________________

 

למתכונים נוספים לחצו כאן >>>

________________________

 

הנכם מוזמנים להעלות מתכונים מקוריים ומומלצים, המתכונים יפורסמו בדף המתכונים בציון שמכם (במידה ואתם מעוניינים בכך).

את המתכונים יש לשלוח אלינו למייל info@hamlatza.co.il בצירוף תמונות ו/או סרטונים