מתכון סלט כרוב סגול עם תפוחים וגזר

מתכון סלט כרוב סגולמצרכים:

חצי כרוב סגול קטן חתוך לרצועות דקות

2 גזרים בינוניים קלופים מגורדים בפומפיה גסה

תפוח עץ קלוף מגורד בפומפיה גסה

 

תיבול לסלט:

2 כפות שמן זית

3 כפות מיץ לימון

3 כפות חומץ 5%

כפית דבש או סוכר

שן שום כתושה

שליש כפית מלח

קמצוץ פלפל שחור

 

אופן הכנה:

שמים את הכרוב, הגזר והתפוח בקערה

מערבבים בקערית קטנה את חומרי התיבול.

שופכים על תערובת התיבול על הכרוב, התפוח והגזר ומערבבים היטב.

*מומלץ להכין את הסלט שעה לפחות לפני ההגשה ולשמור במקרר.

 

 

 

 

בתיאבון!

 

מתכון מאת "מתכונים ב 10 דקות"

________________________

 

למתכונים נוספים לחצו כאן >>>

________________________

 

הנכם מוזמנים להעלות מתכונים מקוריים ומומלצים, המתכונים יפורסמו בדף המתכונים בציון שמכם (במידה ואתם מעוניינים בכך).

את המתכונים יש לשלוח אלינו למייל info@hamlatza.co.il בצירוף תמונות ו/או סרטונים