מתכון סלט אבוקדו עם ירקות וגבינה בולגרית

מתכון סלט אבוקדו עם ירקות וגבינה בולגריתמצרכים (3-4 מנות):

4 עלי חסה קצוצים

2 מלפפונים בינוניים קצוצים

2 עגבניות בינוניות קצוצות

פלפל אדום (גמבה) קצוץ

2 גבעולי בצל ירוק קצוצים (החלק הלבן + הירוק)

חצי פלפל צ'ילי חריף קצוץ דק (לא חובה)

אבוקדו בינוני בשל קלוף וחתוך לקוביות קטנות

כשליש כוס גבינה בולגרית חתוכה לקוביות קטנטנות

 

תיבול לסלט אבוקדו:

4 כפות שמן זית

4 כפות מיץ לימון

כפית מלאה דבש

כפית שטוחה חרדל דיז'ון

מלח ופלפל שחור לפי הטעם.

 

אופן הכנה:

מערבבים את כל החומרי הסלט בקערה.

בקערית נפרדת מערבבים היטב את חומרי התיבול.

שופכים את תערובת התיבול על הסלט ממש לפני ההגשה.

 

*אפשר להכין מראש ולשמור במקרר מכוסה או עטוף בניילון נצמד. לפני ההגשה לתבל.

 

 

 

 

בתיאבון!

 

מתכון מאת "מתכונים ב 10 דקות"

________________________

 

למתכונים נוספים לחצו כאן >>>

________________________

 

הנכם מוזמנים להעלות מתכונים מקוריים ומומלצים, המתכונים יפורסמו בדף המתכונים בציון שמכם (במידה ואתם מעוניינים בכך).

את המתכונים יש לשלוח אלינו למייל info@hamlatza.co.il בצירוף תמונות ו/או סרטונים