מתכון מרק קולורבי טעים ובריא

מתכון פשוט וקל להכנה של מרק קולורבי טעים ובריאמצרכים (5-6 מנות):

4 קולורבי גדולים או 6 בינוניים-קטנים קלופים חתוכים לקוביות קטנות בגודל של כס"מ וחצי (כ-1 ק"ג)

1 תפו"א בינוני קלוף חתוך לקוביות קטנות בגודל של כס"מ וחצי (אפשר להשתמש בקישוא במקום)

1 שן שום קצוצה

1 בצל בינוני קטן קצוץ

חצי כוס עלי פטרוזיליה קצוצים

6 כוסות מים רותחים

תיבול: כפית מלאה מלח, כף שטוחה אבקת מרק (מומלץ מחומרים טבעיים), קמצוץ פלפל שחור

 

אופן הכנה:

לחמם 2 כפות שמן בסיר ולטגן את הבצל עד לשקיפות קלה.

מוסיפים את השום, קוביות הקולורבי ותפוח האדמה.

להוסיף 6 כוסות מים רותחים ומביאים לרתיחה על אש גבוהה.

לכסות את הסיר, מנמיכים לאש בינונית ומבשלים במשך 35 דקות.

להוסיף פטרוזיליה קצוצה ומבשלים 10-15 דקות נוספות, עד שהירקות מתרככים.

לטחון את המרק בבלנדר מוט עד למרקם חלק.

להחזיר לאש ל-2 דקות ולתבל במלח, אבקת מרק ופלפל שחור.

טועמים ומשפרים תיבול לפי הטעם.

 

 

בתיאבון!

 

מתכון מאת "מתכונים ב 10 דקות"

 

________________________

 

למתכונים נוספים לחצו כאן >>>

________________________

 

הנכם מוזמנים להעלות מתכונים מקוריים ומומלצים, המתכונים יפורסמו בדף המתכונים בציון שמכם (במידה ואתם מעוניינים בכך).

את המתכונים ניתן להעלות כהמלצה תחת רישום המלצה > נושא חופשי > הנושא :אוכל > תת נושא: מתכונים

* יש להתחבר/להירשם לאתר על מנת להעלות המלצה

או לשלוח אלינו למייל info@hamlatza.co.il בצירוף תמונות ו/או סרטונים