מתכון אבקת חרובים טבעית ביתית

 השף הפשוט קובי פרידמןאבקת חרובים טבעית ביתית,
לחפש עץ חרוב (לי יש ליד הבית)לקטוף 3 ק"ג חרובים שחורים ובשלים לשטוף מאבק ליבש,
לגזור את החרובים באמצע עם מספריים להוציא את הגרעינים לקצץ לחתיכות קטנות,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה להכניס לתנור חם על 80 מעלות טורבו לכשעתיים וחצי עד שהחרובים יבשים לקרר,
להכניס לבלנדר חזק (אפשר במטחנת תבלינים)בכמה פעמים לטחון לאבקה לסנן עם מסננת דקה ואת החלקים העבים לטחון שנית ולסנן כמה פעמים עד שהכל אבקה דקה,
האבקה משמשת למתכונים רבים טבעונים שוקולד ממרחים מאפים מתכונים בהמשך ובתאבון.
 

 

שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>