מתכון דלורית ממולאת בקינואה וערמונים

דלורית ממולאתדלורית ממולאת בקינואה וערמונים,
לבשל כוס ורבע קינואה,
להוסיף לקינואה אחרי הבישול 100 ג"ר (חבילה)ערמונים קצוצים דק רבע כפית טימין יבש רבע כפית פלפל שחור גרוס רבע כפית מלח הימלייה כוס דלורית מגורדת (מהראשים שהורדנו) לערבב,
לקחת 6 דלוריות קטנות (ושהבסיס שלהם יכול לעמוד ישר)שהחלק העגול בגודל אגרוף גדול להוריד את הראש בגובה 12 ס"מ,לקלף אותן להשאיר ס"מ 1 לא מקולף בבסיס,
לרוקן עם כף את הגרעינים והשערות,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה למרוח מעט שמן זית עם מברשת ולפזר מעט טימין יבש,
להכניס לתנור חם על 180 מעלות עד ריכוך הדלוריות,
למלא מהתערובת לפזר מעל מעט שמן זית להחזיר לתנור עד הזהבה יפה כ20 דקות ובתאבון.

 

שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>