מתכון תבשיל אטריות וחזה עוף

אטריות וחזה עוףמצרכים (4 מנות):

400 גרם אטריות בינוניות או רחבות (ניתן להשתמש באיטריות אורז רחבות)

400 גרם חזה עוף חתוך לקוביות קטנות

 

תיבול לעוף:

שליש כפית פפריקה מתוקה

קמצוץ כורכום

קמצוץ פלפל שחור

שליש כפית מלח

 

תיבול לתבשיל:

4 כפות שמן זית

כפית שום כתוש (טרי או קפוא)

כפית שטוחה פפריקה מתוקה

חצי כפית מלח

קמצוץ כורכום

כפית שטוחה אבקת מרק

חצי כפית בזיליקום מיובש

קמצוץ פלפל שחור

 

 

אופן הכנה:

ראשית יש להכין את האטריות לפי הוראות ההכנה על גבי האריזה ומעבירים למסננת.

מזליפים מעל כף שמן זית ומערבבים.

 

כעת מתבלים את קוביות חזה העוף בפפריקה, מלח, כורכום ופלפל שחור.

מחממים מחבת רחבה עם כף שמן ומטגנים את חזה העוף כ-2 דקות מכל צד.

 

 

מוסיפים למחבת את האטריות המבושלות ומתבלים ב4 כפות שמן זית, שום כתוש, פפריקה מתוקה, מלח, אבקת מרק, כורכום, בזיליקום מיובש ופלפל שחור.

מערבבים במשך 2-3 דקות ומורידים מהגז

 

בתיאבון!

 

מתכון מאת "מתכונים ב 10 דקות"

________________________

 

למתכונים נוספים לחצו כאן >>>

________________________

 

הנכם מוזמנים להעלות מתכונים מקוריים ומומלצים, המתכונים יפורסמו בדף המתכונים בציון שמכם (במידה ואתם מעוניינים בכך).

את המתכונים יש לשלוח אלינו למייל info@hamlatza.co.il בצירוף תמונות ו/או סרטונים