מתכון פסטה עם עגבניות שרי וגבינת פרמזן בתיבול עדין

מתכון פסטה עם עגבניות שרי וגבינת פרמזן בתיבול עדיןפסטה קלה מאוד להכנה ומהירה מאוד

העגבניות שרי נותנות טעם נפלא למנה

 

מרכיבים:

חבילה ספגטי

מים

מלח

שמן

 

עגבניות שרי - ניתן לבחור כל סוג שאוהבים

שום טרי פרוס דק - לא חובה, רק אם אוהבים

מלח

פלפל

4 כפות שמן זית - חשוב לשים שמן זית מכיוון שזה הבישום העיקרי למנה

*ניתן להשתמש במקום שמן זית בכ 50 גרם חמאה

פטרוזיליה או בצל ירוק קצוץ (רק העלים הירוקים)

גבינת פרמזן

 

אופן ההכנה:

1. מבשלים את הספגטי בסיר עם מים, מלח ומעט שמן רגיל לפי הוראות היצרן ומסננים

מעבירים את הספגטי לקערת ערבוב גדולה

2.חוצאים את עגבניות השרי לחצי

3.מחממים שמן זית במחבת, מוסיפים את השום (אם בחרתם לשים שום) ונותנים לו טיגון קל להשחמה עדינה, מוסיפים את העגבניות ומטגנים קלות, מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומסירים מהאש

* לא לטגן יותר מידי את העגבניות שלא יאבדו את הצורה והמרקם

4.שופכים את העגבניות עם שמן הזית מהמחבת על הספגטי ומערבבים היטב

5.לפני ההגשה מוסיפים פטרוזיליה קצוצה ומערבבים

6.בכל צלחת מגרדים מעל המנה גבינת פרמזן בנדיבות

טועמים ומשפרים תיבול במידת הצורך

 

בתיאבון!

 

למתכונים נוספים לחצו כאן >>>

 

 

רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ