פרחי כרובית חמוצים(כבושים)בחומץ ומלח בטעם ביתי פיקנטי,
לקחת כרובית גדולה 1 וחצי ק״ג לפרק לפרחים קטנים לשטוף וליבש,
לעקר צנצנת בכוס מים רותחים לשפוך את המים,
לשים בתחתית הצנצנות41 חבילת שמיר שן שום סולו (שום של שן אחת)חתוכה לחצאי טבעות(או 4 שיני שום חצויות)4 עלי דפנה'
למלא בפרחי הכרובית הכי צפוף שאפשר להניח מעל 41 חבילת שמיר שן שום סולו חתוכה לחצאי טבעות(או 4 שיני שום חצויות)4 עלי דפנה,
להכין את מי הכבישה :2 כוסות חומץ 2 כפות מלח 3 כפות סוכר כף פלפל אנגלי שלם כפית צילי יבש גרוס 6 כוסות מים חמימים לערבב ולהמיס את המלח והסוכר,
למזוג לצנצנת,
להשלים עם מים חמימים עד למעלה לסגור,
להעמיד על עדן החלון לאור השמש לאחר 6 ימים מוכן ובתאבון.
(מתכון מבית סבתה לולה)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות״
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>