ממרח שעועית לימה(בובס)עם אבוקדו וטחינה טבעוני ללא גלוטן

ממרח שעועית לימה(בובס)עם אבוקדו וטחינה טבעוני ללא גלוטן,

לבשל שעועית לימה(בובס):להשרות 300 ג״ר שעועית לימה(בובס)בקערה עם מים וחצי כפית סודה לשתייה ל18 שעות לסנן,לבשל עם מים חדשים עד רכות לסנן(בזמן הבישול נוצר קצף יש לכפות אותו עם כף אם לא רוצים כריים מלוכלכות),

להעביר למעבד מזון להוסיף מיץ מ 3 לימונים 2 כפות שמן זית כוס טחינה גולמית חצי כפית מלח הימלייה,

לטחון למשחה חלקה להעביר לקערת ערבוב,

להוסיף 2 אבוקדו מרוסקים לממרח דק עם 2 כפות מיץ לימון וחצי כפית פלפל שחור גרוס,

לערבב לתערובת אחידה ובתאבון.

(ממרח עשיר בחלבון סידן וויטמינים רבים)

 

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בחול
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה