שבלולי בצק עלים עם תערובת גבינות וזעתר

שבלולי בצק עלים עם תערובת גבינות וזעתר,

להפשיר יום קודם במקרר חבילת בצק עלים 1 ק"ג,

להכין תערובת גבינות :200 ג"ר גבינה צהובה מגורדת 200 ג"ר בולגרית 5% מגורדת 100 ג"ר פרמזן מגורדת 4 כפות קוטג חצי כפית פלפל שחור גרוס כף עלי זעתר יבשים גרוסים 2 ביצים לערבב לתערובת אחידה,

לפרוס את חבילת הבצק לחתוך ל2,

למרוח על כל חצי בצק חצי מכמות התערובת (להשאיר 2 ס"מ מהבצק בחלק הרחוק שלו=סוף הגלגול),

לגלגל לגליל=נקניק שהחלק הריק בחלקו התחתון של הגליל,

להכניס למקרר ל4 שעות להתייצבות,

להוציא לחתוך לטבעות של 2 ס"מ,

להניח בשכיבה על נייר אפייה בתבנית אפייה למרוח ביצה לפזר שומשום לקישוט,

להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות עד הזהבה יפה ובתאבון.

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בחול