תפו"א בפיויקה על מצע של מלח גס טעם מדורה לל"ג בעומר,
לפזר בתוך פוייקה שכבה מלח גס בעובי של 1 ס"מ,
להניח מעל שכבת תפו"א עם קליפה,
לסגור את המכסה,
להכניס לתנור חם על 200 מעלות לאפות שעתיים,
לחתוך כל תפו"א לשניים ואו לארבע למלא גבינות חמאה ואו כל מילוי שרוצים ובתאבון.
(שכבת המלח יוצרת תנור בתוך תנור עם אפקט של מדורה ללא הפיח והלכלוך)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>