מצרכים:
2 סלסלות פטריות שמפיניון טריות שטופות ומיובשות היטב
200 גרם בשר טחון
חצי בצל בינוני קצוץ דק
כפית מלאה רסק עגבניות
שליש כפית כמון
חצי כפית פפריקה מתוקה
שליש כפית מלח
קמצוץ פלפל שחור
כף פטרוזיליה טריה קצוצה
2-3 כפות שמן לשימון הפטריות
אופן הכנה:
מחממים תנור ל-190 מעלות.
מסירים בזהירות את רגלי הפטרייה מהפטריות וקוצצים עם סכין.
במחבת רחבה מטגנים את הבצל עם 1-2 כפות שמן עד להזהבה קלה.
מוסיפים את רגלי הפטריות הקצוצות ומטגנים כ-2 דקות.
מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים תוך כדי ערבוב במשך כ-3 דקות עד שהוא מתבשל.
מתבלים ברסק, פפריקה, כמון, מלח ופלפל שחור ומערבבים כדקה.
משפרים תיבול לפי הטעם.
כעת מניחים את הפטריות בתבנית על נייר אפיה ומשמנים אותן.
ממלאים בעזרת כפית את הפטריות בתערובת הבשר.
מכניסים לתנור החם ואופים במשך 17-20 דקות.
מומלץ לזלף טחינה מעל הבשר לפני ההגשה
בתיאבון!
מתכון פטריות אפויות ממולאות בשר מאת "מתכונים ב 10 דקות"
________________________
________________________
הנכם מוזמנים להעלות מתכונים מקוריים ומומלצים, המתכונים יפורסמו בדף המתכונים בציון שמכם (במידה ואתם מעוניינים בכך).
את המתכונים יש לשלוח אלינו למייל info@hamlatza.co.il בצירוף תמונות ו/או סרטונים