מצרכים (3-4 מנות):
500 גרם נתחי אנטריקוט דקים בעובי 1-1.5 ס"מ (ניתן להשתמש גם ברצועות סינטה)
* מומלץ לבקש מהקצב לחתוך
2 בצלים בינוניים קצוצים
חצי פלפל צ'ילי חריף קצוץ (לא חובה)
סלסלת פטריות טריות חצויות
תיבול:
2 כפות רוטב סויה
כף סילאן, כף דבש
2 שיני שום כתושות
מלח לפי הטעם ומעט פלפל שחור
שליש כוס בצל ירוק קצוץ (חלק ירוק + לבן)
אופן הכנה:
מחממים 2 כפות שמן במחבת רחבה ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.
מוסיפים את הפטריות ופלפל הצ'ילי, ממליחים מעט וממשיכים לטגן במשך כ-6 דקות, תוך כדי ערבוב.
מעבירים את תערובת הבצל והפטריות לצלחת.
מנגבים את המחבת משאריות נוזלים ומחממים בכף שמן.
כשהמחבת חמה יש להוסיף את נתחי האנטריקוט ולצרוב/להקפיץ על אש בינונית-גבוהה כחצי דקה-דקה מכל צד, עד להשחמה.
כעת מוסיפים את תערובת הבצל והפטריות ומתבלים ברוטב סויה, סילאן, דבש, שום כתוש, מלח ופלפל שחור. מקפיצים תוך ערבוב במשך 2-3 דקות, לפי מידת העשייה הרצויה. מוסיפים בצל ירוק, מערבבים ומסירים מהאש.
בתיאבון!
מתכון "נתחי אנטריקוט ופטריות מוקפצים" מאת מתכונים ב 10 דקות
________________________
________________________
הנכם מוזמנים להעלות מתכונים מקוריים ומומלצים, המתכונים יפורסמו בדף המתכונים בציון שמכם (במידה ואתם מעוניינים בכך).
את המתכונים יש לשלוח אלינו למייל info@hamlatza.co.il בצירוף תמונות ו/או סרטונים