לביבות ירק ותפוא מטוגנות צמחוני

לביבות ירק ותפוא מטוגנות צמחוני:
לקחת 1 ק״ג תפו״א לרסק על פומפייה גסה לסחוט מנוזלים,
להכניס לקערת ערבוב להוסיף כוס פטרוזיליה קצוצה דקדקדק חצי כוס עירית קצוצה דקדק 3 בצלים מטוגנים קצוצים דקדק 4 כפות קמח קוסמין מלא לערבב לתערובת אחידה,
להוסיף 3 ביצים כפית מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כפית מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלייה לערבב לתערובת אחידה,
לחמם בסוטג שמן חצי עמוק להניח מהתערובת כף גדולה להשטיח לטגן משני הצדדים,
להעביר לנייר סופג להגיש עם מה שאוהבים ובתאבון.

 

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בחול
רישום עסקים לאתר
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ