עלי גפן ממולאים באורז עם צנוברים חמוציות ובצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן

עלי גפן ממולאים באורז עם צנוברים חמוציות ובצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן:
לקטוף עלי גפן ואו לקנות לשטוף,
לחלוט במים רותחים עם 3 כפות מיץ לימון וכף מלח במשך 6 דקות לסנן ולקרר,(לניקוי חיטוי וריכוך),
למילוי:להכין כוס אורז בסמטי (אני הכנתי במיקרו כלי פיירקס 2 וחצי ליטר עם מכסה כוס אורז בסמטי כפית שמן קורט מלח הימלייה 2 ורבע כוסות מים רותחים 16 דקות יוצא אחד אחד),
להוסיף 4 בצלים מקורמלים 100 גרם צנוברים קלויים(על מחבת יבשה)100 גרם חמוציות כף מלח ארבעת הבצלים חצי כפית פלפל שחור גרוס לערבב.
להניח כף מהמילוי על תחתית העלה לקפל את שני הצדדים למרכז ולגלגל לגליל(לחזור על הפעולה עם כל העלים),
להניח בתחתית סיר בינוני 6 טבעות של לימון בעובי חצי ס״מ לזלף מעל 2 כפות שמן זית,
להניח מעל את עלי הגפן המלאים בצפיפות,
להניח מעל 6 טבעות לימון בעובי חצי ס״מ לזלף מעל כף וחצי סילן להוסיף 3/4 כוס מים,
להניח מעל צלחת למשקולת,
לבשל על אש קטנה 45 דקות ובתאבון.
(התערובת מספיקה ל 45 עלי גפן)

עלי גפן ממולאים באורז עם צנוברים חמוציות ובצל מקורמל

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
רישום עסקים לאתר
רישום המלצה חדשה