פריקה(פריקי)חיטה ירוקה מעושנת עם שורש פיטרוזיליה ובצל מקורמל טבעוני

פריקה(פריקי)חיטה ירוקה מעושנת עם שורש פיטרוזיליה ובצל מקורמל טבעוני,
להשרות (לשטוף מליכלוך וחלקים צפים)2 כוסות פריקה לשעתיים לסנן,
לקרמל בקוביות קטנות 4 בצלים בשמן זית(אפשר קנולה),
להוסיף לבצלים כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים)(יצור עצמי)חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלייה רבע כפית צילי יבש גרוס(אם מיועד לילדים ללא הצילי),
לערבב ולטגן 3 דקות לפתיחת טעמים,
להוסיף 2 שורשי פטרוזיליה חתוכים לטבעות דקות,
לאדות בתערובת 4 דקות,
להוסיף את הפריקה לטגן בתערובת 4 דקות,
להוסיף 4 כוסות מים רותחים לבשל על אש קטנה עד ספיגת כל המים ובתאבון.
(הבית התמלא בריח מעושן ומיוחד)
 

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

.
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה