הייחודיות של עוגת חתונה

 

הייחודיות של עוגת חתונהאין ספק כי תחום עוגות החתונה מתחדש כל הזמן. די ברור כי אין... אין חתונה בלי עוגה, וכי רצוי שהיא תהיה דקורטיבית להפליא, אך שגם הטעם שלה יהיה מעולה, והכי חשוב שהיא תהיה כמה שיותר אישית וככזו המבטאת את שני האנשים שאתם ואת העובדה שקשרתם את גורלכם יחדיו. אז הנה כמה רעיונות לעיצובים ייחודים של עוגות חתונה, וכמה מהטרנדים החדשים בתחום.

הטעם לא פחות חשוב מהעיצוב

על דבר אחד בטוח שלא כדאי להתפשר והוא על הטעם של העוגה. לכן, הכי חשוב שהיא תהיה טעימה. ואז יש כמובן להתייחס לקונספט של האירוע. לדוגמה, אם מדובר בחתונה בצהרי היום בקיץ, הרי שמאוד מומלץ לחשוב על עוגה שהיא פחות חשופה לפגעי מזג האויר. לכן עוגת גלידה אולי לא כל כך באה כאן בחשבון, אלא אם כן לא תרצו להציג אותה לאורחים שלכם.

 

הקפידו כמובן על כך שלמי שמכין את העוגה יש תעודת כשרות, פשוט כדי שתוכלו להכניס אותה לאולם האירועים, וכדי שלא תסתכסכו שלא לצורך עם משגיח הכשרות שלו. רצוי לחשוב גם על נושא הכשרות בכל הקשור לעוגה עצמה – חלבית או פרווה, לדוגמה, פשוט לטובת כלל האורחים שלכם.

 

מה שבהחלט עתיד להשפיע על נושא הטעם והעמידות הם חומרי הגלם שמהם מופקת העוגה. לכן הקפידו שהיא תוכן מחומרים איכותיים. ובידקו אם אין רגישות למישהו ממשפחתכם הקרובה לחומרים הללו. כמו רגישות לגלוטן לדוגמה. כדאי גם לוודא שהעוגה מספיקה לכמות האנשים שאתם מעוניינים בה.

העיצוב של העוגה

אחרי שהבנתם מהם החומרים שמהם עתידה העוגה להתעצב, התחילו לחשוב על העיצוב עצמו. באינטרנט ניתן למצוא רעיונות למכביר, בידקו עם הקונדיטור שלכם עד כמה הם יישימים עבורו. אפשר לחשוב על קונספט משעשע, על ידי שימוש בדמויות מיניאטוריות של החתן והכלה, ולתאר סצינה מצחיקה, ולהגניב בדיחה שנונה או סרקסטית שתהיה מודפסת על החלק העליון של העוגה. אפשר גם בהחלט לשלב את העוגה עם התחביבים שלכם, או לחילופין לשרבב בדיחה פרטית שלכם במסגרת עיצוב העוגה. הכל כמובן בהתאם לטעמכם האישי.

 

תמיד אפשר בהחלט ללכת על הקונספט הרומנטי. כאן קיימת האפשרות להכין עוגה עם כל נדרי ואיחולי החתונה כשהם כתובים עליה. אפשרות אחרת, רומנטית לא פחות, היא לבחור בעוגה פרחונית המלאה בטעמים מרתקים כשהפרחים המשמשים לקישוט הם פרחים אכילים מבצק סוכר. קיימים אינספור עיצובים של עוגות פרחוניות שתוכלו לבחור.

 

קונספט חדש שהתפתח בעקבות הקורונה ככל הנראה הוא של עוגות אישיות המרכיבות עוגה אחת שלמה. יש גם עוגות המורכבות למעלה מהמון קאפקייס או דונאטס או פנקייקס שמונחים יחדיו והופכים לעוגה אחת גדולה. בכלל עיצוב באמצעות בצק סוכר תמיד יכול לענות על דרישות העיצוב שלכם, ולבנות עבורכם את העוגה עם המסר שאתם תהיו מעוניינים בו. כמו לדוגמה קונוסים של גלידה קשורים יחדיו, תותים אדמדמים ויפהפיים. כל אלו ועוד המון יכולים להיות מעוצבים מבצק סוכר שמצפה את העוגה.

איך לבנות מסר מנצח

מאחר ולכל זוג יש את העדפותיו בנוגע לחתונה, הרי שכך זה גם לגבי נושא עיצוב עוגת החתונה. בסופו של דבר מי שקובע את העיצוב של העוגה הם החתן והכלה, ולכן מה שחשוב הוא ההחלטה שלהם מה הם רוצים לקבל, ומהן הציפיות שלהם מהעוגה. הטרנדים יכולים לסייע בבחירת הכיוון, אבל בסופו של דבר הם פחות חשובים, מה שהכי חשוב הוא שהעוגה תמצא חן בעיניכם ותבטא אתכם, ובעיקר את הטעם שלכם.

 

נושאים נוספים באתר "המלצה" שאולי יעניינו אתכם:

פתיחת פרסום חינם לעסקים

פרסום עסקים חינם

טיפים לעסקים

המלצות טיולים בארץ

בלוג - כתבות מאמרים וטיפים בתחומים שונים

 

 

רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בחול