המלצות על

בצק פיצה מושלם שלמדתי באיטליה

הוסף עסק זה למועדפים שלח למערכת תלונה על בעל העסק

לוגו המלצה של בצק פיצה מושלם שלמדתי באיטליה
כמעט טוב
7 8 9 10
7.5 8.5 9.5
מצויין
כמה טעים
100% Complete
ממוצע הלוגו המלצהלצומטר
10
סך כל ההמלצות
1

המלצות גולשים על בצק פיצה מושלם שלמדתי באיטליה | 1   המלצות
בצק פיצה מושלם שלמדתי באיטליה
מחממים תנור חצי שעה לפני ל 300 מעלות עם אבל פיצה בתחתית
ניתן גם בלי אבל אבל עדיין לחמם את התנור לפני

מצרכים:
300 גרם קמח לפיצה - לא בצק שמרים
כפית סוכר
כפית מלח
3 כפיות שמרים יבשים
200 מ"ל מים +- תלוי בקמח (צריך להיות בצק רך למדע אבל לא דביק)
כף שמן זית

* לא להשתמש בשמן רגיל

נותנים למיקסר לעבד את הבצק 10 דקות - זה חשוב מאוד!!!

מורחים על הבצק שמן זית מכל הצדדים ושמים למנוחה חצי שעה
*אין צורך לחכות להתפחה

מרדדים לעיגול דק על נייר אפיה
שמים רוטב פיצה + תוספות

מניחים עם הנייר על האבן או על רשת התנור (לא בתבנית אם אין אבן)

אם יש אבן אז אחרי כ 4 דקות שולפים החוצה את הנייר ונותנים לו דקות אחרונות

אם שמים על רשת אז מחכים מעט יותר להוציא את הנייר - ניתן גם לא להוציא את הנייר

והכי חשוב כשהפיצה מוכנה לשים אותה על רשת תנור קרה
ככה היא לא צוברת נוזלים בתחתית

בתיאבון

איזור פעילות:

לוגו המלצה של המלצה זו
כמעט טוב
7 8 9 10
7.5 8.5 9.5
מצויין
כמה טעים
100% Complete
תגובות להמלצה
הדפסת כל ההמלצות המסומנות
משה קבסה אומן יוצר וזמר נשמה
חזני את עומר פרויקטים ביצוע עבודות שלד וגמר
רישום המלצה חדשה
רישום עסקים לאתר