לפרטים נוספים חייגו 0722-400-400
המלצות גולשים על בישול כרובית | 1   המלצות
נשארה לכם כרובית במקרר? לא רוצים לזרוק אותה? יש לי המלצה למתכון מעולה:
מרק שמנת וכרובית.
מבשלים אותה במים כחצי שעה ומסננים.
בסיר נפרד מטגנים בצל מוסיפים את הכרובית וממשיכים טיגון כ 3 דקות.
מוסיפים מים לגובה שיכסה את הירקות + 500מל שמנת ו2 כוסות חלב + מלח/פלפל/אבקת מרק עוף ואבקת מרק פטריות לפי הטעם.
מבשלים כחצי שעה.
אני אישית בסוף הבישול טוחנת את המרק עם מוט בלנדר ויוצא מושלם! אפילו הילד הקטן שלי אוכל בלי בעיות!

שתף המלצה זו

לוגו המלצה של בישול כרובית
כמעט טוב
7 8 9 10
7.5 8.5 9.5
מצויין
הנאה כללית
100% Complete
כמה יעיל
100% Complete
כמה טעים
100% Complete
תגובות להמלצה
הדפסת כל ההמלצות המסומנות

לוגו המלצה של בישול כרובית
כמעט טוב
7 8 9 10
7.5 8.5 9.5
מצויין
הנאה כללית
100% Complete
כמה יעיל
100% Complete
כמה טעים
100% Complete
ממוצע הלוגו המלצהלצומטר
10
סך כל ההמלצות
1