ספירלות לביבות תפו"א (שבלולים)

ספירלות לביבות תפו"א (שבלולים),

לבשל 1 ק"ג תפו"א עד רכות בקוביות עם כפית מלח רבע כפית פלפל שחור גרוס רבע כפית טימין יבש,

לסנן ליבש על האש 3 דקות,

להכין פירה דק וחלק לקרר,

להוסיף 2 ביצים רבע כפית טימין יבש רבע כפית פלפל שחור גרוס 3 כפות שמן זית 4 כפות עמילן תפו"א (אפשר קורנפלור)מלח לפי הטעם לערבב לתערובת אחידה,

להכניס לשקית זילוף לחתוך את הקצה שיהיה פתח של 1 ס"מ,

לחמם שמן ל190 מעלות,

ליצור ספירלות עם השקית זילוף בשמן החם,

לטגן משני צדדים עד הזהבה יפה לנייר סופג ובתאבון.

(להגיש עם מיונז,קטשופ,אלף האיים וטחינה ואו מה שאוהבים)

שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>