גולשים מגיבים

פורום זה נועד לפרסום בקשות להמלצות בתחומים שונים.

המלצות שונות ללא שאלה בנושא ניתן לפרסם באתר - היכנסו ל"רישום המלצה" באתר, שם ניתן לכתוב המלצה עם דירוגים

*** המלצות ניתן להוסיף על עסק קיים באתר וגם על עסק או נושא חופשי אשר אינו מופיע באתר

לחצו על הכותרת  כאשר מופיע סימן כזה - לחצו על הכותרת לקריאת ההודעה כולה

אין פתיחת הודעה כאשר מופיע סימן כזה - המגיב רשם את כל ההמלצה בכותרת ולכן אין לחיצה להמשך

* ניתן לפרסם בקשה להמלצה בכל תחום. לא ניתן לפרסם בפורום המלצות ללא מענה ישיר לשאלה. המלצות ותגובות אשר לא עומדים בתקן ימחקו ללא התראה

 


הודעה ללא תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד  אשמח להמלצה על עוגת התפוחים הכי טעימה שאי פעם הכנתםרונית 16/08/20
תגובה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד   עוגת תפוחים ושקדים של זיגי באתר השולחןאפרת 16/08/20
תגובה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד   פאי תפוחים כפרי באתר עוגיו נטשהם 16/08/20
תגובה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד   עוגת תפוחים הורסתגלית 16/08/20
תגובה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד   עוגת תפוחים עם פירוריםגלית 16/08/20
תגובה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד   שטרודל תפוחים וצימוקיםאסנת 17/08/20
תגובה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד   עוגת תפוחים ופירורים – וריאציה על טראט טאטיןאורית 17/08/20
תגובה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד   עוגת תפוחים מושלמת של אהרוני!דגנית 17/08/20
תגובה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד   עוגת תפוחים לעצלנים של קרין גורןנטלי 18/08/20
תגובה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד   עוגת תפוחים שתמיד נגמרתלירז 18/08/20
תגובה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד   ניחוח קיסרי – שטרודל התפוחים של קיסר אוסטריה בעטיפה מודרניתאילנה 18/08/20
תגובה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד   מתנינה – גאלט התפוחים של נינהאילנה 18/08/20
תגובה ללא תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד   מה ששמתי לינקים אלו שני מתכונים סופר טעימים שבהחלט חייב לנסותאילנה 18/08/20
תגובה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד   בקבוצה "אופים עם עוגיו.נט" נתקלתי במתכון שמישהי רשמה וניסיתי ויצא שלמותעירית 18/08/20
זה המתכון שהיא שמה:
עוגת תפוחים:
לוקחת את היבשים שזה שתי כוסות קמח אבקת אפיה אבקת ווניל וחצי כוס פלסטיק סוכר, מערבבת קודם את המרכיבים היבשים אחר-כך לוקחת את המרכיבים בנפרד שמה שלוש ביצים, חצי כוס שמן ושתי כוסות פתל בטעם תפוח לא חובה אפשר גם שתי כוסות מים מער⁦בבת את כול מרכיבים הרטובים שופכת מעל המרכיבים היבשים ומערבבת עם מיקסר הכול ביחד אחר-כך שופכת את כול הבלילה לתבנית בינונית לא גדולה⁦, לוקחת שני תפוחים חותכת לפלחים קטנים ומפזרת מעל הבלילה, ככה מסדרת יפה שיראו את התפוחים מלמעלה ואז מכניסה לתנור ל-160 מעלות ל45-50 דקות לבסוף מפזרת מעל העוגה אבקת סוכר וזה הכול
בהצלחה
תגובה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד   עוגת תפוחים בחושה (פרווה) – רכה בטירוףליטל 18/08/20


גולן תוספי תזונה ומוצרי קוסמטיקה
בולדוג סטודיו לקעקועים ופירסינגים
מתכונים מומלצים
 מומחה לאוקולופלסטיקה ומנתח עיניים
המלצות טיולים בחו"ל
WIMD שחזור מידע
גנטלמן חיפה והקריות
גולן תוספי תזונה ומוצרי קוסמטיקה
פרופסור יהודה אדלר
המלצות טיולים בארץ
MyWay חנות ספורט, טיולים וחיילים
חברת חזני פרויקטים