פיצות אישיות

פיצות אישיותמצרכים לבצק (16-18 יחידות):

500 גרם קמח לבן או קמח ללחם (3.5 כוסות)

2 כפות (25 גרם) סוכר

כף (10 גרם) שמרים יבשים 

רבע כוס (60 מ"ל) שמן 

2 כוסות (480 מ"ל) מים חמימים

כפית גדושה מלח

 

תוספות על הבצק:

*רוטב פיצה, גבינה צהובה/מוצרלה מגורדת וזיתים.

 

אופן הכנה:

בקערה גדולה מערבבים (בעזרת כף) את הקמח עם השמרים והסוכר. מוסיפים את המים ומערבבים במשך כדקה. כעת מוסיפים שמן ומלח ומערבבים במשך כ-2 דקות (אמורה להתקבל תערובת בצקית רכה ודביקה).

 

התפחה - מכסים את הקערה במגבת ומניחים בצד להתפחה במשך 30 דקות.

 

לאחר ההתפחה ראשונה מחממים את התנור ל-190 מעלות.

 

ולאחר מכן מערבבים עם כף את הבצק שתפח ומכסים שוב למשך 10 דקות.

 

מרפדים תבנית ענקית בנייר אפיה ומשמנים את הנייר.

 

לוקחים כף משומנת ויוצקים עיגולים לתבנית במרווחים אחד מהשני (כל עיגול בכמות של כף וחצי גדושות).

 

משמנים מעט את כף היד ומשטחים מעט כל עיגול.

 

מכניסים לתנור החם ואופים במשך 10 דקות.

 

מוציאים מהתנור בזהירות ומורחים רוטב פיצה ומפזרים גבינה צהובה וזיתים.

 

מחזירים לתנור החם, והפעם מניחים את התבנית על רשת התנור התחתונה. אופים במשך כ-20 דקות. 

 

בתיאבון!

 

מתכון מאת "מתכונים ב 10 דקות - פיצות אישיות"

 

 

למתכונים נוספים לחצו כאן >>>