שיפודי הודו בתנור

שיפודי הודו בתנורמצרכים לכ 4-5 מנות:

500-600 גרם נתחי חזה הודו חתוכים לחתיכות בגודל של כ-3 ס"מ

 

תיבול:

2 כפות שמן זית

חצי כפית כמון

חצי כפית מלח

כפית פפריקה מתוקה

כפית פטרוזיליה / כוסברה מיובשת (מומלץ לשלב)

קמצוץ פלפל שחור

מקלות שיפודים

 

אופן הכנה:

מחממים תנור מראש ל-180 מעלות.

מערבבים בקערית את מצרכי התיבול

מתבלים את נתחי ההודו, מכסים בניילון נצמד ומשרים במקרר לפחות כחצי שעה.

משפדים את הנתחים ומניחים בתבנית על נייר אפיה משומן.

מכניסים לתנור החם וצולים במשך 15 דקות.

הופכים בזהירות צד וצולים כ-5 דקות נוספות (חום עליון וחום תחתון).

 

הערה:

אפשר לשפד עגבניות שרי ו/או בצל חתוך ולתבל בשמן זית, מלח ופלפל שחור.

מומלץ להכניס לתנור כ-10 דקות לפני שמוסיפים את שיפודי ההודו.

 

בתיאבון!

 

מתכון מאת "מתכונים ב 10 דקות"

 

 

למתכונים נוספים לחצו כאן >>>