מתכון פטריות אפויות ממולאות בשר

פטריות אפויות ממולאות בשר טחון מצרכים:

2 סלסלות פטריות שמפיניון טריות שטופות ומיובשות היטב

200 גרם בשר טחון

חצי בצל בינוני קצוץ דק

כפית מלאה רסק עגבניות

שליש כפית כמון

חצי כפית פפריקה מתוקה

שליש כפית מלח

קמצוץ פלפל שחור

כף פטרוזיליה טריה קצוצה

 

2-3 כפות שמן לשימון הפטריות

 

אופן הכנה:

 

מחממים תנור ל-190 מעלות.

 

מסירים בזהירות את רגלי הפטרייה מהפטריות וקוצצים עם סכין.

 

במחבת רחבה מטגנים את הבצל עם 1-2 כפות שמן עד להזהבה קלה.

מוסיפים את רגלי הפטריות הקצוצות ומטגנים כ-2 דקות.

 

מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים תוך כדי ערבוב במשך כ-3 דקות עד שהוא מתבשל.

 

מתבלים ברסק, פפריקה, כמון, מלח ופלפל שחור ומערבבים כדקה.

 

משפרים תיבול לפי הטעם.

 

כעת מניחים את הפטריות בתבנית על נייר אפיה ומשמנים אותן. 

ממלאים בעזרת כפית את הפטריות בתערובת הבשר.

מכניסים לתנור החם ואופים במשך 17-20 דקות.

מומלץ לזלף טחינה מעל הבשר לפני ההגשה

 

 

 

 

בתיאבון!

 

מתכון מאת "מתכונים ב 10 דקות"

________________________

 

למתכונים נוספים לחצו כאן >>>

________________________

 

הנכם מוזמנים להעלות מתכונים מקוריים ומומלצים, המתכונים יפורסמו בדף המתכונים בציון שמכם (במידה ואתם מעוניינים בכך).

את המתכונים יש לשלוח אלינו למייל info@hamlatza.co.il בצירוף תמונות ו/או סרטונים