עוגות חתונה מעוצבות

עוגות חתונה מעוצבותבין שלל הפרטים שתתורו אחריהם כדי להפוך את החתונה שלכם למושלמת, יש גם את עוגת החתונה. אבל לפני שאתם בוחרים אותה בצבע לבן, אפור או ורוד, עם שתיים או שלוש קומות, עם פרחים או בלי, עם פסל חתן כלה, כן או לא, ישנם כמה דברים נוספים שכדאי לשים עליהם את הדגש.

הנה רשימה קצרה שהכנו עבורכם:

 

עוגה כשרה – כדי שגם הדודה מנתניה תאכל

חשוב לשים לב שלקונדיטור או קונדיטורית שמעצב לכם את העוגה יש תעודת כשרות. כלומר הם נמצאים תחת השגחת הרבנות. ולכך יש כמה סיבות:

הראשונה היא שאנו רוצים שבעלי האולם בו תערכו את האירוע יסכימו להכניס את העוגה אליו, ושלא יהיו ויכוחים עם משגיח הכשרות שלו.

השניה, גם אם אתם לא ממש מקפידים על כך, מן הראוי שנכבד באירוע את כל בני המשפחה המורחבת, גם את אלו שאוכלים כשר ושנושא הכשרות קרוב לליבם. בקיצור הדודה מנתניה יכולה אולי לא לאכול את העוגה כי היא בדיאטה, אבל לא חלילה בגלל שאינה כשרה.

נכון, כשמדברים על כשרות רובנו כבר חושבים על "קינוחי פרווה" או "עוגות פרווה". ויש גם מי שנוטים לזלזל בסוג הזה של קינוחים. אז זהו שימי הקרמים עם מרגרניה כבר חלפו מן העולם!

לכן גם אם האירוע שלכם אינו חלבי רוב הסיכויים שתצטרכו לבחור בעוגה כשרה שהיא פרווה, ותתפלאו הטעם עדיין יכול להיות נפלא.

 

גורמים נוספים המשפיעים על הבחירה שלכם

מלבד הכשרות, מיקום האירוע משפיע איפוא גם על בחירת העוגה ובהחלט יש להתייחס לתנאי מזג האוויר, וכמובן להבדלים שבין חתונה באולם סגור לבין גן אירועים פתוח. צריך לזכור אם כן שגם המרכיבים בהם עושים שימוש על מנת להכין עוגת חתונה משפיעים על המראה, הטעם והעמידות שלה.

נקודה נוספת שיש לקחת בחשבון היא כי בניגוד לעוגות רגילות, המוגשות לשולחן ונאכלות במהירות, יכול להיות שיחלפו להן מספר שעות מרגע הכנת העוגה ועד הגשתה לאורחים, לכן בקיץ לדוגמה מומלץ לבחור עוגה המעוצבת בבצק סוכר מאחר וזו תהיה עמידה יותר לאורך זמן והיא אינה זקוקה לקירור. בקיץ עוגת בצק סוכר תהיה עמידה יותר לאורך זמן גם אם בחרנו להתחתן בגן אירועים.

 

עוגות פרווה טעימות – איך להפריך את המיתוס?

נכון שעוגת החתונה שלכם מיועדת להרשים את האורחים, אבל אנחנו בוודאי איננו מעוניינים שהם יתאכזבו מהטעם. איך אפשר אם כן להבטיח שזה לא יקרה? פשוט מאוד, יש להקפיד על שימוש בחומרי גלם איכותיים. בסיס העוגה יכול להיות בטעם פירות, וניל או שוקולד מריר, כזה שאינו מכיל רכיבים חלביים, בעיקר מטעמי כשרות כאמור. גם הקרמים בתוך העוגה יהיו נתונים לטעמכם ובחירתכם האישית. הכל תלוי בהעדפה האישית שלכם. כי בסופו של דבר אתם בוחרים לערוך את החתונה שלכם כראות עיניכם ולפי טעמכם האישי. כמובן שישנם פרמטרים נוספים שמשפיעים על הבחירה שלכם לגבי העוגה, כמו  ניסיון העבר, תחומי העניין, התכונות, המאפיינים, התקציב ועוד.

 

את העוגה אפשר כאמור לצפות בבצק סוכר שהוא רך, גמיש ונעים למגע, בעל טעם מתוק וריח עדין של וניל, שאותו אפשר  לצבוע, לרדד, לפסל וליצור ממנו כל צורה ובכל צבע שרוצים או ציפוי קרם איכותי וטעים.

 

עיצוב – זה חשוב

עוגה מעוצבת יכולה להיות סוג של הצהרת אהבה, או איחולים. היא יכולה להיות מבוססת על טעמכם האישי, תחביביכם, הזיכרונות שלכם ועוד. יש כאלו שבוחרים לחתונה עוגה מעוצבת בצורה קלאסית, מיוחדת או מודרנית. עוגה מעוצבת מבצק סוכר יכולה להגיע עם פרחי סוכר, דמויות, או פשוט להיות עוגה עירומה עם פרחים טריים או פירות טריים.

 

את העיצוב תוכלו לבחור מתוך מבחר עבודותי או פשוט על פי רעיון שלכם שאהבתם.

 

 

המתוקים של ענבל - עוגות חתונה ואירועים מעוצבות ומוקפדות

התקשרו עוד היום ל- 054-6330630​

או כתבו לי במייל:

Inbalsweetart@gmail.com