סירות תפו"א בתנור במילוי מרשמלו לל"ג בעומר

סירות תפו"א בתנור במילוי מרשמלו לל"ג בעומר,

לקחת תפו"א בינוניים לחתוך ל2 סירות,

לרוקן את מרכז החצי עם כף פריזאית(כך שתישאר דופן של 1 ס"מ),

בתחתית הסירה לחתוך 1 מ"מ מהקליפה שיהיה בסיס לעמידה יציבה,

למרוח עם מברשת מעט מעט שמן זית,

להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות עד ריכוך והזהבה יפה,

להניח בכל סירה מרשמלו בשני צבעים,

להכניס לתנור ל2 דקות ובתאבון.(ולהתחיל בשחיתות=מעדן)

סירות תפוא בתנור במילוי מרשמלו

שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>