מתכון פסטה בשלוש צורות ברוטב עגבניות בניחוח מרווה

מתכון פסטה בשלוש צורותפסטה בשלוש צורות ברוטב עגבניות בניחוח מרווה,

לבשל פסטה בשלוש צורות לסנן,

להכין רוטב:קופסת עגבניות כתושות ברוטב (400 ג"ר)2 בצלים מקורמלים כפית אבקת בצל (לא מרק)חצי כפית אבקת שום חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית סוכר כפית מלח הימלייה 6 עלי מרווה קצוצים דקדקדק 2 כוסות מים משטיפת הקופסה לבשל על אש קטנה 10 דקות,

להוסיף את הפסטה לערבב על אש קטנה 5 דקות ובתאבון.

שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>