סלסלות פילו ותפוחים פרווה

מתכון סלסלות פילו ותפוחיםמצרכים (9 יחידות):

2 דפי פילו

 

למלית התפוחים:

2 תפוחים קלופים חתוכים לקוביות קטנטנות

כף שמן

כף גדושה דבש

כף גדושה סוכר

חצי כוס אגוזים טחונים

חצי כפית אבקת קינמון

 

מכינים את המלית:

לחמם מחבת רחבה עם כף שמן (רצוי מחבת טפלון) ומבשלים את קוביות התפוחים על אש בינונית-נמוכה במשך כ-2 דקות תוך כדי ערבוב.

להוסיף דבש, סוכר ואבקת קינמון ולערבב. לאחר מכן לבשל במשך כ-8 דקות, עד שהתפוחים מתרככים (אם התערובת מתייבשת במחבת יש להוסיף 1-2 כפות מים לפי הצורך). מכבים את האש, מוסיפים אגוזים טחונים ומערבבים. מניחים לתערובת להתקרר מעט.

 

מכינים את הסלסלות פילו:

לחמם תנור מראש ל180 מעלות (חשוב שהתנור יהיה חם!)

להניח דף פילו על משטח עבודה ולשמן אותו היטב בשמן קנולה. להניח על דף הפילו המשומן דף פילו נוסף ומשמנים גם אותו.

יש לחתוך ל-9 ריבועים שווים. לשמן תבנית מאפינס (רצוי מסיליקון) ולהניח בכל שקע ריבוע בצק פילו. להדק היטב לתחתית.

כעת ממלאים כל סלסלה בכף גדושה ממלית התפוחים, מכניסים לתנור שחומם מראש ואופים במשך 12 דקות, עד להזהבה יפה.

 

*מומלץ להגיש בטמפ' החדר.

 

בתיאבון!

 

מתכון סלסלות פילו ותפוחים פרווה מאת "מתכונים ב 10 דקות"

 

 

הנכם מוזמנים להעלות מתכונים מקוריים ומומלצים, המתכונים יפורסמו בדף המתכונים בציון שמכם (במידה ואתם מעוניינים בכך).

את המתכונים ניתן להעלות כהמלצה תחת רישום המלצה > נושא חופשי > הנושא :אוכל > תת נושא: מתכונים

* יש להתחבר/להירשם לאתר על מנת להעלות המלצה

או לשלוח אלינו למייל info@hamlatza.co.il בצירוף תמונות ו/או סרטונים

 

הינכם מוזמנים להירשם לאתר ולרשימת תפוצה שלנו על מנת לקבל עדכונים ומתכונים חדשים.

המתכונים מפורסמים גם בדף הפייסבוק שלנו

המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בחול
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ