מתכון נתחי אנטריקוט ופטריות מוקפצים

מתכון נתחי אנטריקוט ופטריות מוקפציםמצרכים (3-4 מנות):

500 גרם נתחי אנטריקוט דקים בעובי 1-1.5 ס"מ (ניתן להשתמש גם ברצועות סינטה) 

* מומלץ לבקש מהקצב לחתוך

2 בצלים בינוניים קצוצים

חצי פלפל צ'ילי חריף קצוץ (לא חובה)

סלסלת פטריות טריות חצויות

 

תיבול:

2 כפות רוטב סויה

כף סילאן, כף דבש

2 שיני שום כתושות

מלח לפי הטעם ומעט פלפל שחור

 

שליש כוס בצל ירוק קצוץ (חלק ירוק + לבן)

 

 

אופן הכנה:

מחממים 2 כפות שמן במחבת רחבה ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.

 

מוסיפים את הפטריות ופלפל הצ'ילי, ממליחים מעט וממשיכים לטגן במשך כ-6 דקות, תוך כדי ערבוב.

מעבירים את תערובת הבצל והפטריות לצלחת.

 

מנגבים את המחבת משאריות נוזלים ומחממים בכף שמן.

כשהמחבת חמה יש להוסיף את נתחי האנטריקוט ולצרוב/להקפיץ על אש בינונית-גבוהה כחצי דקה-דקה מכל צד, עד להשחמה.

 

כעת מוסיפים את תערובת הבצל והפטריות ומתבלים ברוטב סויה, סילאן, דבש, שום כתוש, מלח ופלפל שחור. מקפיצים תוך ערבוב במשך 2-3 דקות, לפי מידת העשייה הרצויה. מוסיפים בצל ירוק, מערבבים ומסירים מהאש.

 

 

בתיאבון!

 

מתכון מאת "מתכונים ב 10 דקות"

________________________

 

למתכונים נוספים לחצו כאן >>>

________________________

 

הנכם מוזמנים להעלות מתכונים מקוריים ומומלצים, המתכונים יפורסמו בדף המתכונים בציון שמכם (במידה ואתם מעוניינים בכך).

את המתכונים יש לשלוח אלינו למייל info@hamlatza.co.il בצירוף תמונות ו/או סרטונים