חזרת אדומה (חריין ביידיש) כשרה לפסח טבעוני

חזרת (חריין ביידיש)כשרה לפסח טבעוני,

לרסק לפירורים 400 ג"ר שורש חזרת מקולף על פומפייה דקה מאוד עדיף במעבד מזון(זהירות צריך בית מאוורר האדים החריפים מהחזרת עולים למוח)

לרסק על פומפייה דקה 1 ק"ג סלק לאחר בישול עדיף במעבד מזון(2 שקיות קניות של סלק מבושל מומלץ חוסך לכלוך)

להוסיף 4 כפות סוכר 4 כפות חומץ 3 כפות מיץ לימון כפית מלח לערבב לתת לנוח במקרר כמה שעות בכלי אטום ובתאבון יוצא מעדן(אזהרה מאדי החזרת)

 

מתכון חזרת אדומה לפסח

שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>