טיפ חשוב ביותר להכנת גנאש שוקולד מוצלח

טיפ חשוב ביותר להכנת גנאש שוקולד מוצלחברוב המקרים הנטיה של אנשים היא לשים שמנת ושוקולד בסיר ולהרתיח.

וכאן יש כמה נקודות חשובות בהכנת גנאש שוקולד:

  •  לא להרתיח את השמנת. להגיע עד לסף רתיחה!

  • רק כשהשמנת הגיעה לסף רתיחה נוסיף את השוקולד.

  • תנו לשוקולד לעמוד בתוך השמנת החמה כ2 דקות. כך תוכלו לקבל המסה טובה יותר.

    ורק אז ערבבו עד להתמזגות מלאה.

  • מרקם הגנאש תלוי בטמפרטורה שלו. ככל שיהיה קר יותר הוא יהיה מוצק יותר.

בד"כ היחסים להכנת גנאש מוצלח הם 1:1

 

בהצלחה