איכסון וחלוקת בשר טחון בפריזר

איכסון וחלוקת בשר טחון בפריזר,

הכניסו את הבשר הטחון לשקיות אטומות,

סמנו ע"י לחיצה (מעיכה)קלה חלוקה לקוביות,

הניחו את שקיות הקפאה בקומות לחסוך מקום,

בעת הצורך לשימוש הוציאו שקית והפשירו,

(אם יש צורך בכמות קטנה שברו לפי הסימון)

ובתאבון.

איכסון וחלוקת בשר טחון בפריזראיכסון וחלוקת בשר טחון בפריזר

שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>